HomeEsports"Jesús es mou" organitza després de la cursa running sèries del 7...

“Jesús es mou” organitza després de la cursa running sèries del 7 de setembre una festa solidària amb dos concerts

El proper 7 de setembre arribarà  a Jesús  una de  les curses de 5 i 10 km del calendari dels Running Series de les Terres de l’Ebre organitzada per l’Associació Jesús es mou, en concret la vuitena prova  de les onze que preveu el calendari.

Una de les novetats lúdiques de l’esdeveniment serà l’organització de la festa solidària al nou pavelló, amb la celebració de dos concerts per part de “Els Gitanets i el paiet Mauri” i “Elma” i, posteriorment una festa amb discjòqueis,  “Dj Sisco Paredes” i “Dj Dani Fernandez”. Al mateix pavelló hi haurà habilitada una bústia solidària per poder fer l’aportació econòmica que serà destinada íntegrament a Càritas Diocesana de Jesús.

Per una altra banda s’està duent a terme per part dels membres de l’associació la venda de números per entrar a un sorteig d’un viatge, i que se sabrà el proper 6 de setembre amb la combinació del número de l’ONCE d’aquell mateix dia. Els números es poden adquirir contactant amb qualsevol membre de l’Associació o enviant un correu a info@jesusesmou.com.

En l’àmbit esportiu la novetat de la cursa de Jesús és el muntatge d’una marxa de 5 quilòmetres apta per a tothom i amb l’objectiu d’apropar l’esport a totes les edats, sense ànima competitiva i amb l’únic objectiu de celebrar un dia festiu entorn del món de l’esport. Quant a la cursa de 5/10 km de Jesús, se li ha donat un canvi de format i de recorregut així com el canvi de dia, passant de diumenge al matí a dissabte a la tarde.

Redaccio R.M
Redaccio R.M
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 87

Últimes notícies