HomePolíticaJordan anuncia que si arriba a ser alcalde renunciarà a l’acta de...

Jordan anuncia que si arriba a ser alcalde renunciarà a l’acta de diputat al parlament

El cap de llista de Movem TortosaPSC, Jordi Jordan, ha explicat avui que en el cas de sortir escollit alcalde de la ciutat renunciarà a l’acta de diputat al Parlament de Catalunya: “perquè em vull centrar exclusivament a treballar per Tortosa, vull dedicar tota la meua energia i tota la meua força a ser alcalde de Tortosa“. Jordan valora com a molt positiva l’experiència d’haver estat diputat durant dos anys: “m’ha donat un gran bagatge i creixement tant personal com polític. He pogut treballar i aconseguir coses per a la nostra ciutat. D’una banda, el compromís del govern per a la construcció del nou hospital i, de l’altra, el compromís del govern per a l’ampliació del polígon Catalunya sud“.

Jordan ha fer l’anunci aprofitant la presentació avui de les propostes de la coalició Movem Tortosa-PSC en l’àmbit cultural. La candidatura progressista té molt clar “que falten espais on potenciar la cultura i la creació artística. La cultura és molt important -ha apuntat l’alcaldable Jordi Jordan- i volem que siga una palanca de transformació social de Tortosa i un element de dinamització de la ciutat des de tots els punts de vista econòmic, social… perquè una societat amb cultura, sempre és una societat millor“. Jordan ha destacat en este apartat el projecte per a transformar el barri de Santa Clara en un districte centrat en la cultura i la creació artística, aprofitant edificis ara desaprofitats, com l’antiga església de Sant Francesc i l’antic convent de Sant Joan.

Per la seua part, el líder socialista Víctor Grau, ha afegit una altra línia de treballar com és millorar els actes festius i culturals. Ha apuntat que “es vol recuperar el rigor històric i les edicions temàtiques, en el cas de la Festa del Renaixement, i buscar un model més modern, amb més dies de durada i amb més protagonismes de les penyes, pel que fa a les Festes de la Cinta” ha anunciat Grau. Així mateix, es donarà suport i es consolidaran els concerts emergents i se’n promouran de nous. Finalment, es vol potenciar l’activitat social i cultural als parcs de la ciutat, amb la proposta “la vida als parcs“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

52 + = 53

Últimes notícies