HomeEducacióL’Institut d’Alcanar impartirà el cicle formatiu del Grau Bàsic d’Agrojardineria i Composicions...

L’Institut d’Alcanar impartirà el cicle formatiu del Grau Bàsic d’Agrojardineria i Composicions Florals

El curs vinent, el Departament d’Educació de la Generalitat implantarà a l’Institut Sòl de Riu el cicle formatiu de Grau Bàsic d’Agrojardineria i Composicions Florals. Iniciarà d’aquesta manera una branca d’estudis professionals fins ara inexistent a les Terres de l’Ebre.

Amb aquests estudis s’aprendrà a preparar el terreny, els substrats i les instal·lacions de protecció i reg per a la implantació i producció del material vegetal; a implantar gespa; a sembrar, plantar i trasplantar conreus i a fer treballs de decoració floral, entre altres tasques. A més, amb aquesta titulació s’obté l’ESO i es pot accedir, o bé al món laboral o al batxillerat o bé als cicles formatius de grau mitjà.

Montse Perelló ha recalcat que té molt de sentit iniciar aquests estudis a Alcanar “perquè hi pot haver més demanda de treball al sector agrícola, com els vivers o els jardins”. Per la seua banda, la regidora Maribel Ramon ha explicat que “els exercicis pràctics es faran al terreny adjacent a l’Institut, i també es podrà disposar d’un altre espai dins del projecte multifuncional d’agricultura ecològica ‘Cultivem salut’, en què conviuen activitats formatives, educatives i lúdiques”.

“Agraïm la confiança de la Direcció Territorial d’Educació per a tirar avant aquest grau i ens posem a disposició de l’Institut Sòl de Riu per a col·laborar-hi i fer que aquest siga un projecte amb oportunitats per al jovent del municipi i les Terres de l’Ebre i del Sénia”, conclou l’alcalde d’Alcanar Joan Roig.

D’aquesta manera, l’oferta formativa del centre en aquest mandat 2019-2023 s’ha ampliat amb dos noves propostes: el Grau Mitjà de Vídeo, Discjòquei i So i el Grau Bàsic d’Agrojardineria i Composicions Florals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies