HomePolíticaJordi Forné optarà de nou a l‘alcaldia d’Alfara de Carles

Jordi Forné optarà de nou a l‘alcaldia d’Alfara de Carles

L’actual alcalde d’Alfara de Carles, Jordi Forné i Ribé, ha anunciat que es tornarà a presentar com alcaldable a les eleccions municipals vinents. Forné accedí aquesta legislatura, amb només vint-i-dos anys, a l’alcaldia, encapçalant la candidatura Endavant Alfara – Acord Municipal, assolint una majoria absoluta inapel·lable, en ser l’única llista que va concórrer a la convocatòria electoral.

Forné en la seva primera legislatura ha donat continuïtat als projectes engegats per l’anterior equip de govern, a més d’executar noves actuacions destacades com ara la renovació de clavegueram, pluvials i subministrament d’aigua en més d’un terç dels carrers del municipi, destacant els accessos a les escoles i, en un futur, també al carrer Paüls, el més gran del municipi. A més a més, s’ha fet una plaça nova, la Maria Ripollès, s’han arreglat i millorat diversos quilòmetres de camins, i s’han reforçat diferents murs de contenció.

També ha estat important la substitució i millora de les lluminàries dels carrers i edificis municipals d’acord amb criteris de sostenibilitat i reducció de la despesa energètica. D’altra banda, s’ha adquirit un tractor perquè la brigada municipal pugui fer les feines de manteniment del poble; i en l’àmbit social, s’ha donat impuls a l’Associació de Joves.

Més de tres anys de treball continuat de millora del municipi per a “tirar Endavant Alfara”. Una feina que Forné pretén continuar acompanyat d’un equip renovat, amb l’objectiu de fer avançar Alfara de Carles, i millorar el benestar dels seus conciutadans.

A més de dirigir l’alcaldia d’Alfara de Carles, Jordi Forné, aquesta legislatura, com a conseller del Comarcal del Baix Ebre és el responsable de l’àrea d’Afers interns i Recursos humans de l’ens.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies