HomePolíticaJordi Jordan presenta els candidats ebrencs que l’acompanyaran a la llista de...

Jordi Jordan presenta els candidats ebrencs que l’acompanyaran a la llista de Catalunya en Comú-Podem al Parlament

Movem Terres de l’Ebre ha presentat els candidats i candidates de les Terres de l’Ebre que formaran part de la llista de Catalunya en Comú-Podem a la demarcació de Tarragona. La llista liderada per Jordi Jordan és la única encapçalada per un ebrenc de tota la demarcació de Tarragona, que a més, compta amb presència de representants de les quatre comarques ebrenques provinents del municipalisme amb experiència governant als seus municipis, com també activistes de moviments socials.

Acompanyaran a Jordi Jordan, en primer lloc Eva Amposta, alcaldessa del Pinell de Brai representant la Terra Alta, filòsofa i activista en defensa del territori, sobretot en referència a la massificació eòlica a la Terra Alta. Joan Moisés, ex-alcalde i regidor de La Sènia, enginyer forestal i professor de biologia representant el Montsià. David Poy, regidor de Movem Roquetes i conseller d’educació i joventut al Consell Comarcal del Baix Ebre i mestre a l’escola pública representant el Baix Ebre. Tanquen la llista Agnès Pallisé, de Tivissa i representant de la Ribera d’Ebre, amb estudis en ciències polítiques que treballa al món del lleure i vinculada a moviments socials en defensa del poble sahrauí, i Cinta Galiana, ex-regidora de Movem Tortosa i professora de secundària a l’escola pública, representant també al Baix Ebre.

Jordi Jordan ha definit la llista com a “l’única encapçalada per un ebrenc i que per tant compta amb força suficient per fer arribar les nostres necessitats al Parlament, amb un equip amb experiència a les institucions però també amb sensibilitat social i una forta vinculació al territori al que representa”.

Com a eixos de campanya ha senyalat la defensa dels serveis públics, reforçant especialment la sanitat i l’educació, posant-los al centre de l’acció política i apostant per un Pacte Nacional per la Sanitat; les polítiques de desenvolupament econòmic amb mesures de discriminació positiva per poder disposar de les mateixes oportunitats que a la resta de Catalunya en un territori on cada vegada es perd més població com són les Terres de l’Ebre, i l’aposta de resolució del conflicte català des del diàleg i la negociació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

56 + = 57

Últimes notícies