HomeSense categoriaVídeo · Jordi Jordan s’estrena al Parlament demanant la reducció de ràtios...

Vídeo · Jordi Jordan s’estrena al Parlament demanant la reducció de ràtios d’alumnat i revertir les retallades del professorat

TERRES DE L’EBRE // Jordi Jordan, s’ha estrenat avui al Parlament de Catalunya, preguntant al conseller d’educació sobre el proper curs. Precisament, Jordan serà el portaveu del grup  parlamentari a les comissions d’educació i justícia, a part de ser el responsable dels  temes vinculats a Tarragona i Terres de l’Ebre. 

En aquest sentit, el diputat de Movem Terres de l’Ebre ha demanat al nou conseller que redueixi les ràtios per aules per al curs vinent per garantir una educació de més  qualitat. El diputat també ha denunciat la recatalogació dels centres d’alta  complexitat, que perdran professorat i recursos tot i ser els mes fràgils del sistema  educatiu. Aquest fet afectarà un centre a les Terres de l’Ebre. 

A més a més, Jordan ha demanat la contractació de més professorat i les millores  laborals d’aquest col·lectiu, que encara pateix les retallades, tot i ser un dels sectors  que ha esdevingut més que mai un pilar bàsic del sistema en els pitjors moments de  la crisi sanitària. 

Finalment, Jordan ha demanat al conseller que aposti per l’educació emocional i la protecció de la salut mental dels joves, treballant conjuntament amb el departament  de salut i creant la figura dels psicòlegs públics, tot tenint en compte que la pandèmia,  en aquest sentit, ha afectat molt aquest col·lectiu.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 42 = 45

Últimes notícies