HomeSense categoriaJornada fracàs escolar "Un repte de tots" el 27 d’abril al Consell...

Jornada fracàs escolar “Un repte de tots” el 27 d’abril al Consell Comarcal del Montsià

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de les Terres de l’Ebre amb col·laboració amb Ajuntament d’Amposta, els  Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre i el Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç del Montsià, organitza el 27 d’abril a Amposta una Jornada sobre el fracàs escolar. L’activitat està adreçada a professionals i públic en general.

La Jornada que du per títol “Un repte de tots”, compatarà amb amb la participació de professionals de diferents àmbits. S’impartiran cinc conferències on s’analitzaran les causes i les conseqüències del fracàs escolar i es mostraran les iniciatives que les institucions estan duent per fer-hi front.

Entre les ponències, destaca la que impartirà Adela del Valle Puerto, estudiant diagnosticada d’un transtorn de l’aprenentatge i que explicarà la seva experiència personal i les conclusions a les que va arribar després de realitzar el treball de recerca de batxillerat sobre la dislèxia.

La Jornada està acreditada pel Departament de Salut i el Departament d’Educació, compta amb el suport de la Societat Catalana de Pediatria i busca millorar la formació dels professionals i conscienciar a la societat

L’assistència és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de la web www.academiaebre.cat ja que l’aforament és limitat.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies