HomePolíticaJosep Caparrós repetirà com a candidat a l'alcaldia de la Ràpita per...

Josep Caparrós repetirà com a candidat a l’alcaldia de la Ràpita per a optar al tercer mandat

El rapitenc Josep Caparrós, alcalde de la Ràpita per ERC, encapçala la candidatura a l’alcaldia per a les eleccions municipals de 2023, després que l’Assemblea de militants d’Esquerra Republicana de la Ràpita l’hagué ratificat per unanimitat.

D’esta forma, Caparrós optarà al seu tercer mandat consecutiu al capdavant de l’alcaldia de la Ràpita, després de guanyar les eleccions municipals de 2015 per majoria simple i les darreres de 2019 per majoria absoluta.

L’objectiu del candidat és poder continuar transformant la Ràpita en la seua millora econòmica i social, i fer realitat projectes estratègics de gran importància com l’habilitació de la via verda o el centre d’economia blava.

Esquerra Republicana ha guanyat totes les eleccions que s’han convocat al municipi des de l’any 2014 fet que l’ha convertit en la força política hegemònica al municipi.

Josep Caparrós ha encapçalat la llista electoral republicana a l’alcaldia des de l’any 2011 i des de l’any 2006 és regidor de l’Ajuntament de la Ràpita. Ha estat conseller comarcal del Montsià, president del Consorci de Serveis Agroambientals de les comarques del Baix Ebre i Montsià (CODE) i des de l’any 2015 és vicepresident de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies