HomePolíticaJosep Rima, Pilar Caballé i Pau Galiana número 3, 4 i 5 de...

Josep Rima, Pilar Caballé i Pau Galiana número 3, 4 i 5 de la llista ERC-Tortosa Sí

L’alcaldable Xavier Faura i la presidenta de la secció local d’ERC, Maria Jesús Viña, han presentat la llista amb què ERC-Tortosa Sí concorrerà a les eleccions municipals del  26 de maig.

 Una candidatura cremallera, on un 50% són dones,  que combina l’experiència amb la renovació.  “Tenim el millor equip humà, format per persones de diverses professions: professors, economistes, advocats, enginyers, comerciants, metges… i amb gran talent, que han aconseguit èxit en la seua carrera professional i que ara fan el pas a la política per servir a la gent”, ha manifestat el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura.

L’assemblea local de militants d’ERC Tortosa va aprovar la candidatura amb què ERC-Tortosa Sí concorrerà a les eleccions municipals amb un 91% dels vots favorables. Una candidatura que s’ha presentat públicament aquest matí a l’embarcador de Tortosa i on la presidenta d’ERC Tortosa ha agraït la tasca realitzada pels actuals regidors a l’Ajuntament. “Agraeixo la feina que ha desenvolupat el grup municipal durant els darrers quatre anys, així com la seua generositat per facilitar la integració dels representants de la plataforma Tortosa Sí a la candidatura que avui presentem”, ha dit Viña.

La presidenta de la secció local també ha reconegut la tasca realitzada per la militància, així com per les persones independents que s’han sumat al projecte. “Hem configurat una candidatura que assolirà l’alcaldia de Tortosa i construirà  la Tortosa Republicana que desitgem”, ha manifestat Viña.

El candidat republicà a l’alcaldia, Xavier Faura, anirà acompanyat en els primers llocs de la llista per Maria Jesús Viña (número 2), economista i actual portaveu d’ERC a l’Ajuntament; Josep Rima (núm. 3), membre de la plataforma Tortosa Sí, enginyer industrial, cap del servei d’empresa del departament d’Empresa i Coneixement; Pilar Caballé (núm. 4), provinent també de Tortosa-Sí, llicenciada en Matemàtiques, actualment tècnica docent als serveis territorials d’Educació;  Pau Galiana (núm. 5), membre de Tortosa Sí, doctor en Economia i Empresa i professor a la URV; Mar Lleixà (núm. 6), infermera i psicòloga, directora dels serveis territorials de Salut a les Terres de l’Ebre; Josep Antoni Garcia (núm. 7), que treballa al servei d’assistència al ciutadà de la Diputació i és membre de l’associació Lo Planter; Rosa Ripollés (núm. 8), metgessa de medicina de família al CAP del Temple; Ismael Eixarch (núm. 9), psicòleg i educador social, director tècnic dels serveis socials a l’Ajuntament de Tortosa i Alina Ciarescu (núm. 10), llicenciada en Dret i  botiguera. “La llista està pensada per fer un canvi republicà a Tortosa, amb persones vinculades a diversos àmbits i orígens”, ha assenyalat Faura.

L’exregidor i primer regidor d’ERC a l’Ajuntament tortosí una vegada recuperada la democràcia, Lluís Martín Santos, tanca la candidatura encapçalada per l’advocat Xavier Faura. També ocupen els darrers de la llista,  la diputada ebrenca al Parlament, Irene Fornós (núm.20); l’actual regidor d’Hisenda, Marià Martínez (núm. 19) i la directora dels serveis territorials de Justícia, Montse Ingla (núm.18).

Pel que fa a la resta de la candidatura està formada per: Aleix Guitart, Àngels Pallarés, Aleix Borràs, Adela Cortés, Albert Queral, Trini Lleixà i Víctor Querol. Finalment els cinc reserves són: Montse Andreu, Damià Grau, Tere García, Juanjo Subirats i Sílvia Espinosa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 54

Últimes notícies