HomePolíticaJunts per Catalunya ratifica Mercè Miralles com a coordinadora a Tortosa

Junts per Catalunya ratifica Mercè Miralles com a coordinadora a Tortosa

TORTOSA // Després que Mercè Miralles guanyés les primàries a la coordinació de Junts per Catalunya a Tortosa per només un vot, la candidatura perdedora, liderada per Caritat Garcia Celma, va demanar un aclariment a la Mesa electoral nacional del partit en constatar que s’havien registrat 31 vots (16 per a Miralles i 15 per a Garcia) de 30 votants.

L’explicació és que, en tractar-se de llistes obertes, cada votant pot donar suport nominalment a integrants de les diferents candidatures i algú va votar alhora a les dos candidates a coordinadora. Segons ha admès Garcia, la Mesa els ha transmès que això és regular i, per tant, el partit ha ratificat la tria de Miralles. La dirigent territorial Irene Negre també ho va certificar en declaracions a Canal Terres de l’Ebre: “teníem una reclamació sobre la taula però s’ha resolt sense més. Són coses naturals en un partit jove i demòcrata”

Ara caldrà veure quina executiva local definix Miralles, atenent que només dos persones més de les que optaven als diferents càrrecs, Caritat Garcia mateix i Anna Ribes -de la candidatura de Miralles-, van superar el 50% dels vots dels militants. La nova coordinadora té en principi la potestat d’articular el seu equip en funció de les votacions i altres criteris.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies