HomePolíticaJunts per Tortosa denuncia que el govern municipal ha retallat serveis i...

Junts per Tortosa denuncia que el govern municipal ha retallat serveis i activitats al complex esportiu WIN

Junts per Tortosa ha denunciat avui que el nou govern municipal, Movem-PSC i ERC, han iniciat el nou curs amb una “retallada” de serveis i activitats als complexos esportius Win Tortosa i Win Jesús. La portaveu del grup municipal, Meritxell Roigé, ha explicat que “molts usuaris i usuàries dels dos equipaments esportius han fet arribar a Junts per Tortosa el seu malestar per la retallada de serveis i activitats que es prestaven fins ara tant al Win Tortosa com al Win Jesús, així com per la reducció de l’horari d’obertura” destacava la portaveu de Junts per Tortosa.

Segons ha explicat Roigé, Junts per Tortosa s’assabenta d’este canvi a través de les queixes d’abonats així com per les xarxes socials del Win Tortosa i de l’Ajuntament on es fan públiques la “retallada” de serveis, així com la reducció de l’horari d’obertura. “Des d’un inici, quan vam crear el Win, dotant-lo de serveis que no tenia la ciutat, vam fer una aposta molt clara i potent per fomentar l’esport i esdevenir un centre de referència de la pràctica esportiva al territori. Ara s’ha acabat”, ha manifestat Roigé.

I és que Movem-PSC i ERC han decidit tancar el WIN en dissabtes la tarde i en diumenge al matí. Unes franges horàries que utilitzaven molts estudiants que estan fora durant la setmana, així com molts esportistes federats i també famílies que aprofitaven el cap de setmana per practicar esport i anar a la piscina. “I amb esta vocació territorial estem perdent oportunitats com a centre de referència a nivell de les Terres de l’Ebre. Perquè jo em vull comparar amb Tarragona i Reus que estan oberts en caps de setmana. Però és que si mirem a les Terres de l’Ebre encara ens produeix més vergonya, ja que, per exemple, els complexos esportius de Deltebre i Amposta estan oberts en dissabte la tarde i en diumenge al matí”, ha lamentat la portaveu.

Roigé ha recordat que “l’anterior govern va fer una aposta clara per invertir en esport, crear el Win i dotar-lo de serveis que no tenia la ciutat, primer amb la piscina però també amb unes activitats dirigides i una sala fitness amb preus bonificats per famílies nombroses i aturats, entre altres” puntualitzava Roigé. A més, es van incorporar unes pistes de pàdel, a preus molt competitius que permetien “que l’esport arribés a tothom”. A més, a principis del 2020, es va fer un esforç per assumir la gestió del complex Win Jesús com una “clara aposta per fomentar l’esport als pobles del municipi”.

La portaveu de Junts per Tortosa ha anunciat que han entrat una bateria de preguntes al govern municipal sobre esta qüestió, tot recordant que el complex esportiu Win Tortosa és “un servei públic”. “I és que a més de reduir franges horàries d’activitat, al Win Tortosa es deixen de fer activitats de ioga i pilates, que es passen totes al complex de Jesús. I, en canvi, a Jesús només es deixen estes activitats dirigides (les de cos i ment), deixant-se de prestar Body Pump, Core, Spinning, Body Combat i GAC, algunes de les quals es mantenen de forma virtual” denunciava Meritxell Roigé.

Per la portaveu de Junts per Tortosa, amb esta decisió, els dos centres deixen de tenir este concepte “d’activitats dirigides per a tots els públics perquè o bé eliminen les de més força (a Jesús) o bé treuen les de cos i ment (a Tortosa), rebaixant, per tant, el nivell i la qualitat dels dos equipaments perquè no hi ha l’oferta global i la diversitat que hi havia”. Tal com han fet arribar usuaris, els abonats combinaven activitats de diferents modalitats al mateix complex, i ara això ja no serà possible ja que es separen les modalitats i no s’ofereixen als dos centres, rebaixant per tant les activitats de càrdio o tonificació amb activitats de cos i ment com pot ser el ioga o pilates. “Este és l’objectiu que tenia el Win Tortosa i també el Win Jesús, que hi hagués una oferta global no només per a un sector de la població. És evident que hi ha una reducció d’oferta que estem convençuts que afectarà al nombre d’usuaris i a l’objectiu d’aconseguir nous abonats cada any”, ha manifestat Roigé.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies