HomePol铆ticaJunts per Tortosa lamenta que el govern rebutgi construir un pavell贸 esportiu...

Junts per Tortosa lamenta que el govern rebutgi construir un pavell贸 esportiu als Josepets

El grup municipal de Junts per Tortosa ha fet p煤blic un comunicat on lamenta que el govern municipal i la CUP hagi rebutjat rebutjat la construcci贸 d鈥檜n pavell贸 esportiu, tipus PAV-2, a l鈥檃ntic Col路legi Sant Josep. La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roig茅, ha acusat 鈥al govern tripartit de Movem, PSC juntament amb la CUP d鈥檋ipotecar el futur de les instal路lacions dels Josepets si tiren endavant amb la construcci贸 d鈥檜na sala esportiva com han reconegut“.

Roig茅 ha q眉estionat que abans de comen莽ar el debat de la moci贸 el senyor Jordan anunci茅s que s鈥檋avia arribat a un acord amb el Ministeri per ampliar el termini d鈥檈xecuci贸 de la subvenci贸 d鈥1,5 milions d鈥檈uros fins al 2026. 鈥En un any nom茅s han aconseguit ampliar el termini d鈥檈xecuci贸, cosa que era necess脿ria, perqu猫, a hores d鈥檃ra, d鈥檃qu铆 al mar莽 no tenien temps de fer res鈥, ha manifestat.

La portaveu de Junts per Tortosa ha recordat que la senyora Lleix脿 ja va dir p煤blicament, en un mitj脿 de comunicaci贸, que no volia un pavell贸 esportiu a l鈥檃ntic Col路legi Sant Josep, i ha lamentat que la decisi贸 del tripartit sigui 鈥una ren煤ncia a una oportunitat i hipoteca el futur dels Josepets鈥. 鈥Fer una 煤nica sala en limitar脿 la competici贸 i l鈥檃ssist猫ncia a l鈥檈quipament. Veurem quins clubs volen anar i quantes fam铆lies acaben anant al centre hist貌ric. Este govern t茅 poca ambici贸 i renuncia a una oportunitat de donar resposta a les entitats i clubs esportius de la ciutat i que permetia revitalitzar i dinamitzar el centre hist貌ric fora de l鈥檋orari de les administracions鈥, ha afegit.

La moci贸 de Junts per Tortosa demanava constatar la necessitat de dotar la ciutat d鈥檜n nou pavell贸 esportiu, tipus PAV-2, despr茅s que els tres pavellons actuals no donin a l鈥檃bast per acollir els entrenaments i competicions. Un punt que tamb茅 ha comptat amb el vot en contra de Movem-PSC, ERC i CUP. 鈥脡s incomprensible que el govern municipal estigui defensant que a Tortosa no necessitem un nou pavell贸 esportiu鈥, ha q眉estionat Roig茅. El segon punt de la moci贸 instava el govern municipal a executar la construcci贸 d鈥檜n pavell贸 esportiu, tipus PAV-2, a l鈥檃ntic Col路legi Sant Josep, al centre hist貌ric, pel qual es disposen d鈥1,5 milions d鈥檈uros de l鈥橢stat i que t茅 l鈥檌nforme favorable de la Comissi贸 de Patrimoni de les Terres de l鈥橢bre. 鈥Amb la votaci贸 d鈥檃vui al ple es fa evident la nul路la aposta del senyor Jordan, la senyora Lleix脿 i el senyor Grau per l鈥檈sport鈥, ha concl貌s la portaveu.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 88 = 91

脷ltimes not铆cies