HomeTreballKronospan publica els primers perfils professionals que busquen per a la planta...

Kronospan publica els primers perfils professionals que busquen per a la planta de Tortosa

Forestals, electricistes, electrònics, personal per a les torres de neteja de la planta productiva, comercials, operaris i administratius, així com perfils per a treballar a l’àrea de producció, de logística, de recursos humans i de manteniment, tant mecànic com elèctric, estos són alguns dels perfils professionals, a jornada completa, que l’empresa multinacional Kronospan ja està buscant per a la planta de 90.000 metres quadrats que estan construint al Polígon Catalunya Sud, a Tortosa, en una superfície de més de 250.000 m2.

L’empresa austríaca del sector de la fusta invertirà uns 180 milions d’euros i generarà uns 185 llocs de treball per a realitzar les tasques d’administració i producció de la fàbrica. Així Kronospan referma la seua aposta per les Terres de l’Ebre i estimen que, per cada lloc de feina directe, se’n generaran 10 d’indirectes.

A més, els sindicats UGT, CCOO i USOC de les Terres de l’Ebre van demanar que les noves implantacions industrials al territori servisquen per a forçar una millora de les infraestructures al territori, per a millorar la competitivitat de la resta d’empreses i per a homologar sous.

De fet, en este sentit, el secretari general d’UGT a l’Ebre, Valentí Marin, va anar un pas més enllà, i va assenyalar Kronospan com a model salarial, ja que va afirmar que els salaris més baixos del conveni de l’empresa austríaca estan 4.000 € per sobre dels més baixos del sector territorial de la fusta, cosa que “ha de servir per a trencar topalls”.

Poden consultar-se les vacants de feina de Kronospan a la web https://kronospan-candidate.talent-soft.com.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies