HomeSocietatLa Banda de música de la Cala busca un nou local social...

La Banda de música de la Cala busca un nou local social per a assajar

Durant els darrers anys, el gimnàs de l’Escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar ha estat la sala d’assaig de la Banda Municipal de música de la Cala. Es tracta d’un indret de imensions limitades que, de moment, ha acollit provisionalment la formació musical, però no satisfà les necessitats d’una entitat musical que, diu, necessita espai, tant per a les activitats musicals com per a les socials.

La Banda de la Cala, que va finalitzar una temporada “complicada” a causa de la pandèmia
amb el concert de la Mare de Déu del Carme a l’Ampolla, continua buscant un local, al voltant del nucli urbà, que puga esdevenir la seua seu social, per a dotar de major comoditat i qualitat els assajos, així com perquè puga convertir-se en el punt de trobada dels músics. El president de la Banda de la Cala, Jordi Vendrell, detalla que la recerca és “difícil”, ja que les dimensions han de ser superiors als 100 m2 i “els locals grans a l’Ametlla ja estan agafats”, així com és necessari insonoritzar l’espai i tenen un pressupost limitat. De moment, “estem ocupant un espai que no és nostre i gràcies que ens el dixen”.

Este any, l’entitat ha estrenat dos noves peces que s’han sumat al patrimoni musical de la
població, l’havanera ‘Clam a la Verge Candelera’ de l’Antonia Vilàs i la sardana ‘Caleros de Palamós’ de Jaume Cristau, dos arranjaments que el director de l’entitat, Emilio Cabello, va fer durant el confinament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies