HomeSense categoriaLa Banda Municipal de Música d’Alcanar, distingida amb una Creu de Sant...

La Banda Municipal de Música d’Alcanar, distingida amb una Creu de Sant Jordi de la Generalitat pels seus 175 anys

El Govern ha aprovat aquest dimarts atorgar la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, en forma de placa, a la Banda Municipal de Música d’Alcanar pels seus 175 anys. Enguany, en total s’han distingit 30 personalitats i les 15 entitats per haver prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la identitat en el pla cívic i cultural.

La fundació de la Banda Municipal d’Alcanar està datada el 3 de juny de 1845. Aquesta data la converteix en una de les bandes més antigues de Catalunya i de més tradició.

Des de llavors, diversos mestres-directors han estat al càrrec de la direcció: el director Gisbert, el director Julio Castell, el director Frías, el director Codorniu, el director José Quiles Simón, el director Rafael Bardissa… fins arribar a l’actual Pascual Arnau Beltran.

A nivell d’actuacions, a part d’amenitzar els actes festius de la població d’Alcanar, la Banda organitza cada any un concert de Primavera a Alcanar, un concert d’estiu a les Cases, el Festival de Bandes de les Festes del Remei i el concert de Santa Cecília.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies