HomeEconomiaLa Cambra de Comerç de Tortosa s'adhereix al Hub Foodtech & Nutrition

La Cambra de Comerç de Tortosa s’adhereix al Hub Foodtech & Nutrition

El vicepresident de la Cambra de Comerç de Tortosa, Jordi Ferrer, i el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, han signat aquest dijous l’acord d’adhesió d’aquesta institució centenària al Hub Foodtech & Nutrition. El Hub és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Reus a través de l’empresa municipal REDESSA, el Clúster TIC, el Centre Tecnològic Eurecat, la Diputació de Tarragona i Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, IRTA i ACCIÓ.

En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges “l’adhesió de la Cambra de Comerç de Tortosa suposa la incorporació al Hub d’un agent econòmic clau per a poder arribar a les empreses agroalimentàries de les Terres de l’Ebre, a més d’incorporar tot el coneixement de la institució en aquest àmbit. Seguim treballant per a impulsar la competitivitat de les empreses agroalimentàries de la Catalunya Sud“.

Què és el Hub Foodtech & Nutrition

El Hub Foodtech & Nutrition és l’ecosistema publicoprivat de la Catalunya Sud on centres de recerca, institucions, empreses i organitzacions col·laboren per assolir els reptes presents i futurs de la indústria alimentària. És un projecte impulsat per l’Ajuntament de Reus a través de REDESSA i compta amb la col·laboració d’Eurecat, el Clúster TIC, la Universitat Rovira i Virgili i la Diputació de Tarragona; i amb el suport de l’IRTA i ACCIÓ.

Les línies de treball del Hub són la transferència de coneixement, millors pràctiques, formació i networking; l’impuls de projectes escalables; la captació d’ajuts i subvencions; el foment de la generació d’idees i innovació; la digitalització en tota la cadena alimentària; i la facilitació dels recursos físics.

Actualment, compta amb més de 60 empreses agroalimentàries adherides de totes les comarques de la Catalunya Sud.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 81 = 82

Últimes notícies