HomeSalutLa Clínica Terres de l’Ebre revalida per segon any consecutiu el premi...

La Clínica Terres de l’Ebre revalida per segon any consecutiu el premi TOP20 en la categoria de millor gestió hospitalària global

La Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa ha tornat a obtindre el premi TOP20 en la categoria de gestió hospitalària global. D’aquesta manera, el centre de salut pública de titularitat municipal ha estat reconegut com un dels centres de l’Estat espanyol amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics, introduint indicadors d’eficiència al costat dels de qualitat i adequació. L’any passat la Clínica Terres de l’Ebre ja va rebre aquest premi TOP20 i, enguany l’ha revalidat.

L’acte ha tingut lloc aquest dimarts 29 de novembre a l’auditori de la Fundació Pablo VI, de Madrid. Han recollit el guardó, en nom de tota la plantilla del centre, el director mèdic de la Clínica Terres de l’Ebre, Aldolfo Criado, el director d’infermeria, Ramon Escurriola, i el director de Sistemes i Tecnologies de la Informació, Jesús Aceña. Aquesta ha sigut la 23a edició dels premis, i el centre de salut tortosí hi ha participat juntament amb gairebé 170 centres hospitalaris més de tot l’Estat.

El programa Hospitals TOP 20 avalua els centres basant-se en indicadors objectius obtinguts a partir de dades registrades de forma rutinària i ofereix al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, adequació i eficiència. Els concedeix la consultora de serveis sanitaris IQVIA, amb l’objectiu d’identificar els estàndards de bona pràctica i reconèixer la feina dels centres que han obtingut el millor resultat en el procés d’avaluació.

A més de la gestió hospitalària global, els premis també han reconegut vuit àrees clíniques més: sistema nerviós; respiratori; cor; digestiu; musculoesquelètic; ronyó i vies urinàries; dona, i atenció al pacient crític.

L’alcaldessa de Tortosa i presidenta de Tortosa Salut, Meritxell Roigé, ha remarcat la importància d’haver rebut aquest premi per segon any consecutiu ja que demostra «la bona gestió que, any rere any, fa el nostre centre de salut de titularitat municipal. Això és fruit del treball de tot el col·lectiu de la Clínica Terres de l’Ebre, que són exemple d’implicació i de professionalitat». Roigé subratlla el resultat de l’aposta que, al 2012, va fer l’Ajuntament de Tortosa per tal d’adquirir la titularitat de la Clínica i poder disposar d’un nou centre de prestació de salut per a la ciutadania de Tortosa i dels territoris més propers, juntament amb l’altre equipament municipal de l’hospital de la Santa Creu de Jesús. Aquella operació va permetre que la Clínica Terres de l’Ebre pogués seguir prestant els serveis i mantenint el caràcter de referent a la ciutat i al territori.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 67

Últimes notícies