HomeEsportsLa Cursa de l’Aldea posa el punt i final a la Running...

La Cursa de l’Aldea posa el punt i final a la Running Sèries Terres de l’Ebre del 2019

La quarta edició de la segona edició de la Cursa de l’Aldea, amb la participació d’uns 200 atletes en les tres modalitats, dos carreres i la marxa popular, va posar el punt i final a la competició de la Running Sèries, amb un calendari d’onze proves en diferents poblacions de les Terres de l’Ebre. Lluisma Mas va repetir el triomf aconseguit l’any passat a la cursa de 10 km, ja que v a invertir un temps de 34:07, seguit de Pol Torrent, 34:25, Musa Sowe, 35:57, Enric Sales, primer sènior amb  36:22, i Martí Viudez, 36:47, entre els més destacats. La primera classificada femenina va ser Sandra Vidiella, amb un temps de 42:30, que va compartir podi amb Joana Gil, 42:34 i Sandra Pellicer, 45:36. La quarta i quinta plaça va ser per a Verònica Gisbert, 47:59, i Rosana Fort, 48:51.

A la cursa de 5 km es va imposar Aitor Tomás amb 17:58, a continuació va entrar David Roda, 18:35,  Domingo Garcia Redondo, 20:04, Juan Campoy, 20:18 i Xavier Riera, 20:45. Les cinc primeres femenines van ser per este ordre: Susana Castells, 22:32; Clàudia Giménez Ferreres, 23:10 i Anna Subirats, 23:47, Ruth Martí, 24:15 i Yesenia Córdova, 24:42.

La prova va transcórrer per un circuit que passava per algunes de les zones més emblemàtiques de la població com el Xoperal, l’Ermita, i els paisatges típics del delta de l’Ebre amb els arrossars segats.