HomeTerres de l'EbreLa Demarcació Terres de l’Ebre del CPC es fa gran i supera...

La Demarcació Terres de l’Ebre del CPC es fa gran i supera els 50 col·legiats

La Demarcació Terres de l’Ebre del Col.legi de Periodistes de Catalunya hem superat els 50 col·legiats i ho hem celebrat amb el primer acte conjunt de lliurament de carnets als nous col·legiats. Gràcies a la campanya de promoció per a la col·legiació de principis d’any, a les Terres de l’Ebre s’hi han col·legiat 6 professionals de la comunicació del territori i se n’hi han precol·legiat dos més. Amb les 8 noves incorporacions la demarcació més petita del CPC ha passat de tenir 47 afiliats a tenir-ne 54, i d’1 a 3 pre-col·legiats.

En la història de la nostra demarcació mai s’havia superat la barrera dels 50 associats, i tampoc se n’havien aconseguit tantes altes en tan poc temps, és per això que s’ha volgut donar la benvinguda a les noves incorporacions amb un petit acte on se’ls ha lliurat el document acreditatiu com a nous membres del CPC.

Aquest carnet, certificat en el cas dels precol·legiats, els atorga tots els drets i deures com a la resta de membres del CPC. Així que a partir d’ara poden participar de totes les activitats que proposem des del Col·legi (borsa de treball, cursos de formació, premis…), i també fer-hi arribar les propostes que creguin oportú.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 84

Últimes notícies