HomeTerres de l'EbreLa Diputació de Tarragona col·labora amb l’Associació Proactiva Open Arms pel rescat...

La Diputació de Tarragona col·labora amb l’Associació Proactiva Open Arms pel rescat de persones refugiades al Mediterrani

TERRE DE L’EBRE // La Diputació de Tarragona ha aprovat la concessió d’un ajut de 20.000 euros a l’Associació Proactiva Open Arms per a l’adequació del vaixell que l’entitat utilitza en les tasques de rescat de persones refugiades al Mediterrani. Aquesta quantitat anirà destinada al canvi del quadre elèctric del vaixell Open Arms.

Proactiva Open Arms és una ONG catalana que té com a principal missió rescatar del mar les persones refugiades que arriben a Europa fugint dels conflictes bèl·lics. Va ser la primera entitat especialitzada en tasques de socorrisme que va arribar a les costes de Lesbos, i les seves intervencions han estat i segueixen sent crucials per salvar la vida de milers de persones.

La Diputació de Tarragona forma part del Comitè per a l’Acollida de Persones Refugiades impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. A més, també és institució col·laboradora del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que treballa en favor de la solidaritat i la cooperació internacional. Precisament, amb la voluntat de sensibilitzar la població sobre la crisi humanitària oberta arran de la guerra de Síria, la Diputació ha acollit i promogut diferents iniciatives per donar a conèixer a la població aquesta realitat, com l’exposició “Refugiats, l’odissea cap a Europa” del fotògraf Sergi Càmara. Aquesta mostra documental, que fa visible les rutes de molts refugiats cap al continent europeu, forma part del programa “Exposicions itinerants” , disponible per a tots els ajuntaments del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 49

Últimes notícies

-->