HomeEconomiaLa Diputació de Tarragona convoca quatre línies d’ajuts per un valor de...

La Diputació de Tarragona convoca quatre línies d’ajuts per un valor de més d’1 milió d’euros

Les entitats i associacions sense ànim de lucre que impulsen actuacions per a la conservació i millora del medi ambient, la prevenció local d’incendis forestals al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès i en benefici de la salut pública ja poden optar als diversos ajuts que la Diputació posa al seu abast. La dotació d’aquestes subvencions suposa una inversió d’1.175.000 euros i el termini per a sol·licitar-les estarà obert fins al 22 de setembre.

Es tracta de 4 convocatòries diferenciades en funció del destinatari i de l’objectiu de l’actuació, tot i que totes responen a la voluntat de la institució de perseguir el desenvolupament sostenible, impulsant la millora de l’entorn natural i del medi ambient, afavorint la inserció laboral de persones amb discapacitat i promovent hàbits saludables mitjançant la col·laboració amb entitats i associacions de la demarcació.

D’una banda, organitzacions sense ànim de lucre són les destinatàries de dues línies de subvencions, una per a la realització d’actuacions relacionades amb la salut pública mitjançant la promoció d’hàbits saludables i la prevenció de conductes de risc i l’altra per a la redacció i l’execució de projectes que promoguen la conservació del patrimoni natural, la biodiversitat i la transició ecològica al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

D’altra banda, s’ha aprovat una altra convocatòria d’ajuts per a Centres Especials de Treball d’Iniciativa social i empreses d’inserció sociolaboral amb l’objectiu de promoure actuacions que promoguen la conservació i millora ecològica, paisatgística i de regulació d’ús d’espais naturals de la demarcació i que alhora afavorisquen la inserció de persones amb discapacitat.

I, per últim, s’ha obert una quarta convocatòria adreçada a agrupacions de defensa forestal ADF per actuacions per a la prevenció d’incendis forestals amb la finalitat de contribuir a la preservació de la natura i la mitigació del canvi climàtic.

Les entitats i associacions interessades en aquests ajuts ja poden consultar-ne les bases i presentar les seues sol·licituds a través de la guia de serveis.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + = 10

Últimes notícies