HomeSocietatLa Diputació de Tarragona facilita l'accés a totes les subvencions amb la...

La Diputació de Tarragona facilita l’accés a totes les subvencions amb la renovació de la Guia de Serveis

La Diputació de Tarragona facilita un millor accés als seus serveis amb la renovada “Guia de Serveis”, un espai web que recull les principals subvencions, assistències tècniques i premis que la Diputació ofereix i que té com a objectiu fer més senzilla l’obtenció d’informació i l’accés a la tramitació.

Amb esta Guia, qualsevol persona pot conèixer les diferents vies de col·laboració que la Diputació ofereix. Cada servei compta amb una fitxa amb informació, un enllaç directe per poder-lo tramitar i tutorials o documentació addicional per facilitar-ne la gestió.

La Guia compta amb un cercador que permet trobar els serveis per paraula clau, per àmbit de gestió i per col·lectiu a qui va dirigit: ens locals, ciutadania, entitats i associacions, emprenedoria, professionals de la cultura, etc. També s’indica l’estat del termini, si és obert, si està fora de termini o si s’obrirà pròximament.

Accés fàcil des de la pàgina dipta.cat

La Guia de Serveis és una secció principal de la pàgina web de la Diputació, amb una navegació senzilla a través del menú superior. La Guia està dissenyada tant per a les persones, administracions i entitats que volen accedir per primera vegada als serveis de la Diputació com per a tots aquells usuaris habituals que volen conèixer l’estat i la disponibilitat de cada subvenció o assistència amb un simple cop d’ull. D’aquesta manera, la Diputació de Tarragona vol reforçar el seu compromís amb la transparència i la proximitat, fent més accessibles els seus serveis a tots aquells que els vulguen fer servir.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 45

Últimes notícies