HomeCulturaLa Diputació de Tarragona impulsa la conservació d'elements patrimonials amb 4 milions...

La Diputació de Tarragona impulsa la conservació d’elements patrimonials amb 4 milions d’euros

La Diputació de Tarragona impulsa amb 4 milions d’euros la reforma i dotació d’equipaments culturals i la conservació d’elements patrimonials a la demarcació. Es tracta de dos noves línies d’ajuts, una adreçada a entitats sense ànim de lucre i l’altra a ens locals, que s’emmarquen en les accions de foment de la cultura que realitza la institució al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

La convocatòria d’estos ajuts ja està oberta i, fins al pròxim 3 de juny, les entitats i els ens locals interessats poden consultar les bases i presentar les seues sol·licituds a través de la seu electrònica.

Tant per a les entitats com per als ens locals els ajuts van destinats, d’una banda, a la reforma o dotació d’equipaments culturals, d’interès ciutadà o de valor cultural (inclosos els edificis i indrets singulars o patrimonials) i, d’altra banda, a la conservació i inversió en elements patrimonials com ara la compra o restauració d’obres d’art, la conservació d’elements festius dels seguicis populars o la restauració d’elements identificatius de la ciutat o de l’entitat.

L’import màxim de les subvencions és d’1.000.000 d’euros per a les entitats i de 3.000.000 d’euros per als ens locals. En este darrer cas es tindrà en compte el nombre d’habitants de cada municipi a l’hora de concedir els ajuts.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

17 + = 25

Últimes notícies