HomeSense categoriaLa Diputació de Tarragona intensifica els treballs de sega a la seua...

La Diputació de Tarragona intensifica els treballs de sega a la seua xarxa viària

TERRES DE L’EBRE // La Diputació de Tarragona ha intensificat les darreres setmanes els treballs de sega als marges de la seua xarxa viària amb l’objectiu de garantir la seguretat viària i de reduir el risc d’incendis. Un tercer equip de sega s’ha incorporat al dispositiu iniciat el mes de març, que treballa per eliminar la vegetació que creix espontàniament als vorals de les carreteres.

Durant este 2021 se segaran més de 2.800 km de carreteres. La xarxa local de la Diputació de Tarragona té una longitud de 1.086 km i es preveu fer-hi una mitjana de 2,59 segues anuals per cada carretera. Esta dada implica que, tenint en compte els períodes de creixement de la vegetació als vorals de les carreteres, de març a setembre es preveu fer una sega de les carreteres cada dos mesos, aproximadament.

La sega dels marges evita que la vegetació envaïsca la via i contribueix també a millorar la visibilitat dels conductors sobretot en cruïlles, revolts o accessos i, per tant, n’augmenta la seguretat. A més, contribueix a reduir el risc d’incendis i afavoreix l’evacuació de les aigües pluvials, fet que evita danys en el ferm, així com un possible impacte visual.

Tot i que els treballs de sega són molt estacionals i depenen de les condicions climàtiques que es produeixen i del creixement de la vegetació, està previst mantenir els tres equips de sega fins a mitjans del mes de juliol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 68 = 70

Últimes notícies