HomeInfraestructuresLa Diputació de Tarragona millora la seguretat viària a la carretera T-1110,...

La Diputació de Tarragona millora la seguretat viària a la carretera T-1110, entre Horta de Sant Joan i el pont del Riu Algars

La Diputació de Tarragona ha iniciat esta setmana les obres de condicionament de la carretera T-1110, que uneix la T-330 a Horta de Sant Joan fins al pont del Riu Algars, al límit de la demarcació amb la província de Terol. L’objectiu de l’actuació és millorar la seguretat del trànsit en esta via.

Les obres de condicionament consistiran a eixamplar la calçada fins als 6 metres d’amplada, realitzar diverses millores de traçat, renovar el paviment existent i millorar el drenatge, mitjançant la formació de cunetes transitables i l’ampliació i construcció d’obres de drenatge. D’altra banda, es durà a terme la senyalització i l’abalisament de la carretera. L’actuació suposarà una inversió d’1.707.863,89 euros.

Restriccions al trànsit

En el transcurs de les obres hi haurà restriccions al trànsit. A partir del dilluns 15 de març es tallarà la carretera durant 6 mesos i s’habilitarà un desviament alternatiu per les carreteres T-334, T-3341 i TV-3303 per tal de comunicar les poblacions d’Horta de Sant Joan i Lledó.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

20 + = 24

Últimes notícies