HomeEconomiaLa Diputació de Tarragona obre la convocatòria d’ajuts per a impulsar activitats...

La Diputació de Tarragona obre la convocatòria d’ajuts per a impulsar activitats culturals

La Diputació de Tarragona impulsa amb un total de 2.750.000 euros activitats culturals i d’interès ciutadà, activitats socials i activitats esportives al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Es tracta de 3 línies d’ajuts que la institució posa a l’abast d’entitats, persones físiques i fundacions amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament social, cultural i econòmic de la demarcació, a més de potenciar la cohesió social i la inclusió de les persones i els col·lectius més vulnerables.

La convocatòria d’estos ajuts ja està oberta i, fins al pròxim 15 de juliol es podran presentar les sol·licituds. Les entitats, persones físiques i fundacions interessades poden consultar les bases i presentar les seues sol·licituds a través de la guia de serveis.

En el cas de les activitats culturals o d’interès ciutadà els ajuts es destinen a entitats i persones físiques, sense afany de lucre, per a la realització d’actuacions culturals i d’interès ciutadà de caràcter singular realitzades a la demarcació. S’hi admeten totes aquelles activitats que siguen d’interès cultural, educatiu, econòmic o humanitari, o altres degudament justificades, ja siguen projectes, programacions d’activitats anuals, puntuals o cicles, jornades, exposicions o similars. La quantitat total màxima dels ajuts és d’1.500.000 euros.

Pel que fa a les activitats socials els ajuts s’adrecen a entitats i fundacions de caràcter social, sense ànim de lucre, que facen activitats a favor de les persones i dels col·lectius més vulnerables o que contribuïsquen a mitigar els efectes de la crisi social, econòmica i de salut mental derivada de la pandèmia de la Covid-19.

Seran susceptibles de rebre els ajuts totes les actuacions que, dins l’àmbit d’acció social, serveis socials bàsics i prestacions d’urgència social, es facen en benefici de la ciutadania de la demarcació. També s’hi poden acollir aquells projectes que promoguen la inserció social o laboral de persones o col·lectius amb discapacitat, diversitat funcional o en risc d’exclusió social, i aquelles propostes que contribuïsquen a reduir les desigualtats i que promoguen la cohesió i inclusió social a la demarcació de Tarragona. La quantitat total màxima d’aquests ajuts és de 750.000 euros.

En el cas de les activitats esportives els ajuts es destinen a entitats esportives que executen activitats de caràcter singular a la demarcació com ara premis, campionats, diades esportives, tornejos, marxes, o maratons, entre altres, amb la finalitat de potenciar el desenvolupament econòmic local, la cohesió social i la inclusió de persones i col·lectius més vulnerables de la població o en risc d’exclusió. La quantitat total màxima en aquest cas és de 500.000 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 55

Últimes notícies