HomeSense categoriaLa Diputació de Tarragona organitza el webinar "Ser accessibles atrau el turisme...

La Diputació de Tarragona organitza el webinar “Ser accessibles atrau el turisme familiar. Bones pràctiques internacionals”

TERRES DE L’EBRE // L’Operació Espai de Descoberta del projecte PECT TurisTIC en Família, liderada per la Diputació de Tarragona, organitza el proper 10 de juny el webinar ‘Ser accessibles atrau el turisme familiar. Bones pràctiques internacionals’, per tal de reflexionar sobre com millorant l’accessibilitat una destinació turística pot guanyar visitants familiars, incrementant d’esta manera el volum de negoci que genera l’activitat turística. De la mà d’experts a nivell internacional es coneixeran recomanacions pràctiques per atraure i fidelitzar a les famílies que fan turisme, tenint en compte la seua diversitat i les diferents necessitats d’accessibilitat que poden tenir. A més, també es donaran les eines necessàries per alinear les estratègies amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que permeten ser destinacions turístiques familiars inclusives, intel·ligents i competitives a nivell global, tot integrant els principis d’Accessibilitat Universal.

L’activitat s’adreça als diferents actors del sector turístic públic i privat de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i hi participaran com a ponents Ricardo Garcia Bahamonde, consultor internacional en accessibilitat digital; NehaArora, fundadora i directora general de PlanetAbled, empresa especialitzada en viatges accessibles i inclusius per a persones amb diferents discapacitats, i, Klaus Höckner, director general de l’associació austríaca de suport a persones amb discapacitat visual i ambaixador de Zero Project, una iniciativa que dona suport a la implementació de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides.

Les inscripcions a l’activitat són gratuïtes i es poden fer a través d’este enllaç , on també hi ha informació sobre el programa que seguirà la jornada.

 

Notícies relacionades 

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 40

Últimes notícies