HomeSocietatLa Diputació de Tarragona promou la millora d'espais públics per a serveis...

La Diputació de Tarragona promou la millora d’espais públics per a serveis bàsics en municipis petits

la Diputació de Tarragona posa en marxa una nova línia d’ajuts dotada amb 100.000 euros, per dotar els municipis petits de comerços i serveis bàsics per millorar la comoditat, la salut i el benestar dels seus habitants i, alhora, frenar el despoblament

Esta iniciativa permetrà als ajuntaments de menys de 1.000 habitants crear o millorar locals municipals o locals privats cedits als ajuntaments per adequar-hi espais de venda al detall que també puguen oferir serveis bàsics com la perruqueria, la podologia, la psicologia o la fisioteràpia, entre altres.

La convocatòria d’estos ajuts ja està oberta i fins al pròxim 1 d’agost es podran presentar les sol·licituds. Els ens locals de menys de 1.000 habitants del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès ja poden consultar les bases i presentar les seues sol·licituds a través de la guia de serveis.

Els espais multiserveis són establiments comercials físics, de titularitat pública, on es venen al detall productes alimentaris i d’altres sense tenir una especialització en un únic producte. En estos espais hi pot conviure la prestació d’algun servei bàsic per a satisfer les necessitats i millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de la ciutadania.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 33

Últimes notícies