HomeMobilitatLa diputada d'ERC Norma Pujol pregunta al govern espanyol pel servei d'Euromed,...

La diputada d’ERC Norma Pujol pregunta al govern espanyol pel servei d’Euromed, que continua sense aturar-se a l’Aldea

La diputada i secretària general de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, Norma Pujol, ha registrat diverses preguntes per escrit al Govern espanyol sobre la possible aturada de l’Euromed a les Terres de l’Ebre després de saber-se que Renfe ha afegit dos nous serveis diaris entre Barcelona i València.

Pujol ha afirmat: “el govern espanyol ens condemna a veure passar de llarg l’Euromed i patir un servei ferroviari deficient. Amb la posada en marxa de la variant del corredor ferroviari entre Vandellòs i Tarragona l’oferta del servei de trens a les Terres de l’Ebre no ha millorat, i la planificació d’actuacions que s’havien de fer no sembla que haja tingut l’efecte positiu que s’esperava”.

La diputada s’ha mostrat decebuda amb la situació actual perquè “l’única decisió que hem conegut durant els darrers mesos és l’acord entre Renfe i el Departament de Territori per suprimir dos de les quatre freqüències del tren Avant, que connectava Tortosa i el Camp de Tarragona durant els caps de setmana, quan només portava un mes en funcionament”.

Pujol ha criticat el fet que “mentre el govern de l’Estat augmenta la freqüència diària d’Euromeds entre València i Barcelona, a les Terres de l’Ebre només els veiem passar de llarg després de deixar-nos sense parada, i a més, són incapaços de compensar-ho amb uns altres serveis ferroviaris que tinguen iguals prestacions i un mateix preu de bitllet”.

La Federació de l’Ebre d’Esquerra ha lamentat: “el Departament de Territori no haja comunicat cap acció per fer possible que els bitllets d’altres serveis ferroviaris com el Talgo oferisquen als ciutadans de l’Ebre un preu competitiu com si que s’oferia abans amb el bitllet de l’Euromed; tal com va apuntar el Secretari General de Mobilitat, Isidre Gavín, durant la concentració de Trens Dignes a l’estació de l’Aldea”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 73

Últimes notícies