HomeCulturaLa directora general de Joventut, Norma Pujol presenta el llibre 'La Ciutat'...

La directora general de Joventut, Norma Pujol presenta el llibre ‘La Ciutat’ de Víctor Panicello

La directora general de Joventut, Norma Pujol, presenta aquest divendres 11 de gener, a les 19.30h a la Biblioteca comarcal Sebastià Juan Arbó d’Amposta, el llibre La Ciutat de Víctor Panicello, juntament amb el mateix autor i també la coautora ebrenca, Daniela Gil. I també hi assistirà el coordinador territorial de Joventut, Joan Ll. Barberà.

En concret, aquest llibre de Víctor Panicello neix del procés creatiu d’un conjunt de persones joves de 19 a 26 anys, de diferents indrets de Catalunya, que han decidit formar part de grups que, des d’àmbits molt diferents – política, plataformes ecologistes, casals, etc. – i amb participació social construeixen un lloc millor on viure, treballen, en lloc d’observar. Així la història de l’Aura i en Nico és un recull novel·lat de les seves reflexions, del seu compromís, de les seves motivacions, de les seves esperances, en definitiva, de les experiències adquirides escoltant, compartint, aprenent i enriquint les seves personalitats i les de les persones a les que ajuden.

En Víctor Panicello és un autor consolidat amb més de quinze llibres publicats i una gran experiència en el treball literari amb grups de joves. Ha obtingut diversos premis nacionals i internacionals gràcies a una narrativa realista i compromesa.

L’obra ‘La Ciutat’ també serà presentada aquest dijous 10 de gener a les 18h. a la seu d’Atzavara-Arrels (c/Poeta Vicent Garcia, 3) de Tortosa, i intervindran l’autor Víctor Panicello i la coautora ebrenca, Daniela Gil.19:30

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 48

Últimes notícies