HomeSense categoriaLa Festa del Renaixement de Tortosa programarà activitats del 22 al 25...

La Festa del Renaixement de Tortosa programarà activitats del 22 al 25 de juliol

TORTOSA // Des d’este dilluns, 7 de juny, ja són en vigor les noves mesures dictades pel Procicat al conjunt de Catalunya. Una normativa que permet ampliar la capacitat d’actes culturals o esportius, i que també obre la porta a dur a terme festes majors, encara que hi continuen havent restriccions pel que fa al tipus d’actes o per la manera com s’han de dur a terme.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé ha apuntat, que s’està treballant en els actes que es podran dur a terme amb motiu de la Festa del Renaixement. No obstant això, ha recordat que “no podrà ser una edició com la coneixem, ateses les restriccions que encara existeixen”. Així, doncs, es repetirà la fórmula de transició de les Flaires de Festa per poder dur a terme la 25a edició de la Festa del Renaixement ja l’any 2022 “amb tot l’esplendor, sense restriccions, amb tavernes i amb la presència d’artistes internacionals per fer una edició com mereix l’aniversari de la Festa”, ha assenyalat.

Mentrestant, del 22 al 25 de juliol del 2021 es duran a terme diversos actes de manera concentrada i en espais amb capacitat limitada “per mantenir l’esperit del Renaixement”, ha insistit l’alcaldessa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 48

Últimes notícies