HomeSocietatLa Fundació Pasqual Maragall rep 36.758€ gràcies a les aportacions dels clients...

La Fundació Pasqual Maragall rep 36.758€ gràcies a les aportacions dels clients de Bonpreu i Esclat

El mes de gener els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 247.301 donacions que han fet possible aconseguir 36.758€ d’import net per a la Fundació Pasqual Maragall, a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import va destinat als programes grupals de formació i suport a familiars que conviuen amb la malaltia de l’Alzheimer i exerceixen el rol de cuidador, amb l’objectiu de millorar la qualitat de les cures i incrementar tant el propi benestar com el de la persona que cuiden.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de febrer les donacions aniran destinades a la Fundació FERO, concretament a un projecte anomenat DIAMAV (Diagnòstic molecular avançat) que es realitza al VHIO (Vall d’Hebron Institut d’Oncologia). L’objectiu del DIAMAV és proporcionar opcions terapèutiques als pacients que no tenen clares alternatives de tractament. Gràcies a aquest programa, aquests pacients poden participar en assajos clínics als quals d’una altra manera no podrien accedir. És important assenyalar que la meitat dels beneficiaris del programa són referits per altres hospitals de la regió, de manera que l’impacte del programa s’estén a pacients de tot el país.

Els beneficiaris seran els pacients i futurs pacients de càncer que veuran incrementada la possibilitat de supervivència. Sense anar més lluny, cada any hi ha 1.200 pacients que es beneficien directament d’aquest programa, així com també tots els seus familiars.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 58

Últimes notícies