HomeCulturaLa Fundació Photographic Social Vision organitza la III Beca Joana Biarnés, per a joves fotoperiodistes

La Fundació Photographic Social Vision organitza la III Beca Joana Biarnés, per a joves fotoperiodistes

La Fundació Photographic Social Vision organitza la Beca Joana Biarnés, com a homenatge a la primera dona fotoperiodista del país.

Esta beca anual, sorgeix el 2019 per donar suport al desenvolupament professional de joves fotoperiodistes amb les inquietuds, talent, principis i valors del millor periodisme visual i per promoure estos autors i autores, que ajuden a fer visibles temàtiques i reptes socials de necessària difusió i reflexió en la societat.

Un jurat expert i de reconegut prestigi avaluarà les propostes rebudes i atorgarà 8.000 euros a l’autora o equip seleccionat per a dur a terme la seua recerca. A més, es beneficiaran de l’assessorament d’una tutora amb àmplia experiència docent i professional per desenvolupar la seua recerca fotoperiodística durant nou mesos i també d’una beca de formació a l’EFTI-Centre Internacional de Fotografia i Cinema, valorada en 3.000 euros.

El resultat final del projecte becat compta amb garantia de difusió a través del suport que siga més adequat per al projecte.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 67

Últimes notícies