HomeSense categoriaLa Generalitat inspeccionarà les obres de l'abocador de Riba-roja d'Ebre per verificar...

La Generalitat inspeccionarà les obres de l’abocador de Riba-roja d’Ebre per verificar les instal·lacions

El Departament de Territori i Sostenibilitat inspeccionarà immediatament les obres que l’empresa Lestaca Proyectos S.L està duent a terme per a la construcció del dipòsit controlat de residus no perillosos de Riba-roja d’Ebre per verificar les instal·lacions.

La companyia va presentar el passat 16 de juliol una declaració responsable relativa a l’inici de l’activitat dins del termini establert en la pròrroga de la vigència de l’autorització. Per tant, l’exercici de l’activitat queda sotmesa a les inspeccions i controls corresponents establerts a l’autorització ambiental.

En aquesta autorització ambiental, de l’any 2012, es contemplava que en el control inicial sectorial s’ha de verificar que estan construïdes  i són operatives les infraestructures de la primera fase de l’activitat,  que inclouen principalment el condicionament de la primera cel·la del vas, el tancament perimetral i les instal·lacions de recollida i tractament de lixiviats, així com d’altres infraestructures auxiliars.

Tot i que el Departament de TES disposa del termini d’un any per avaluar la marxa d’aquestes obres, avançarà la inspecció. La resta de les instal·lacions incloses en l’autorització poden ser comprovades amb posterioritat a l’entrada en funcionament del dipòsit.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 56

Últimes notícies