HomeEconomiaLa Generalitat obre este dimecres el tràmit per demanar les ajudes dotades...

La Generalitat obre este dimecres el tràmit per demanar les ajudes dotades amb 40 MEUR a la restauració

El Departament d’Empresa i Treball obrirà este dimecres el tràmit per demanar les noves ajudes a la restauració dotades amb 40 milions d’euros per les restriccions sanitàries decretades entre el passat 24 de desembre i el 27 de gener. S’hi podran acollir autònoms i empreses que presten activitat en la restauració com bars, restaurants i cafeteries, inclosos els que es troben dins de centres comercials i mercats municipals.

Els ajuts es podran demanar a trav

@empresacat

és del Canal Empresa i seran d’entre 1.000 i 15.000 euros en funció del nombre de treballadors. El tràmit es podrà fer a partir de les nou del matí i fins al 3 de maig a les dos del migdia o fins que s’exhaurisca el pressupost.

Concretament, seran de 1.000 euros per a autònoms i microempreses (fins a 9 persones treballadores); 5.000 euros per a petites empreses (de 10 a 49 persones treballadores); i 15.000 euros per a empreses amb 50 persones treballadores o més.

Estos ajuts es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i privats ja sol·licitats procedents de qualsevol administració, de la Unió Europea o d’organismes internacionals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies