HomeSocietatUlldecona inicia una campanya de mobilitat sostenible amb motiu del Dia Internacional...

Ulldecona inicia una campanya de mobilitat sostenible amb motiu del Dia Internacional de l’Activitat Física

L’Ajuntament d’Ulldecona ha iniciat en marxa una campanya de sensibilització per fomentar hàbits de mobilitat sostenible amb motiu del Dia Internacional de l’Activitat Física que se celebra este dimecres 6 d’abril.

La campanya té com a objectiu dissuadir l’ús del vehicle privat i fomentar models de mobilitat més beneficiosos.

El logotip de la campanya, dissenyat per Fèlix Mesa que ha explicat que “juga amb la lletra B de mobilitat, situant-la de costat, de manera que sembla un cor, transmetent una imatge de salut, vitalitat i autoestima”. Els cartells informatius de la campanya reflecteixen tant l’estalvi de diners com d’emissions de CO₂ que podem assolir en petites accions del nostre dia a dia, com pot ser caminar o anant en bici, des de diferents punts del nucli a altres on hi ha equipaments o instal·lacions públiques.

La campanya també donarà a conèixer altres dades interessants i curioses com que al mateix lloc que ocupa un vehicle, es poden estacionar 20 bicicletes, o que caminar durant una hora incrementa un 65% la qualitat i la duració de la son, entre altres.

L’alcaldessa Núria Ventura, i el tinent d’alcaldia, Toni Pascual han manifestat que “incideix especialment en l’impacte ambiental del transport motoritzat (contaminació atmosfèrica, ambiental, sonora) i sobre la qualitat de vida i la salut, estimulant l’ús dels mitjans de transport alternatius (a peu, en bicicleta…) per tal d’evitar el sedentarisme i la sinistralitat”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 69

Últimes notícies