HomeSuccessosLa Guàrdia Civil intercepta una furgoneta que transportava 28 kg de tonyina...

La Guàrdia Civil intercepta una furgoneta que transportava 28 kg de tonyina roja a Riumar

La Guàrdia Civil va interceptar una furgoneta que transportava 28,5 kg de tonyina roja a Riumar en època de veda. La patrulla va localitzar cinc persones que sortien de la zona portuària de la urbanització.

Quan marxaven, van interceptar el cotxe, van identificar els cinc ocupants i van comprovar que transportaven diverses neveres que contenien diferents seccions de carn de peix filetejades a lloms, així com diversos estris relacionats amb l’activitat de pesca recreativa.

Els agents van realitzar les gestions pertinents i en comprovar que no podien aportar cap mena de documentació que acredités la procedència legal d’esta mercaderia, van procedir a requerir la presència del SEPRONA.

Els agents del Seprona, van ratificar la il·legalitat dels fets i van procedir a la realització de la corresponent presa de mostres i la confecció de l’acta-denuncia per una infracció a la normativa sobre pesca per pescar tonyina roja en època de veda. La mercaderia intervinguda va ser lliurada al Centre Benèfic de Càritas Diocesana de la localitat de L’Aldea.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 66 = 70

Últimes notícies