HomeCulturaLa instal·lació 'Gold digger', ubicada als Reials Col·legis, guanya la vuitena edició...

La instal·lació ‘Gold digger’, ubicada als Reials Col·legis, guanya la vuitena edició d’A cel Obert

La instal·lacióGold digger ha sigut la guanyadora de l’octava edició del festival d’art efímer de Tortosa A Cel Obert. El lliurament dels premis va tindre lloc diumenge al pati del Museu de Tortosa, amb la presència dels equips que han intervingut en l’edició d’enguany.

L’obra guanyadora, que ocupa el pati central dels Reials Col·legis, consisteix en una gran làmina que cobreix l’espai, composta per diverses mantes tèrmiques unides entre elles.

Segons els seus creadors, l’obra juga amb la dualitat que suposa el material, amb dos cares ben diferenciades. Això fa possible un joc que contraposa diversos factors, com ara la calor-fred, la llum-ombra, el daurat-platejat, el dins-fora. A més, la superfície inclou diverses obertures circulars repartides en diferents punts, fet que permet que la llum passe i que l’usuari se senta atret a veure a través de la cortina. Esta curiositat és la que dóna una perspectiva diferent, ja que en creuar la tela s’entra en un món diferent.

Els encarregats del disseny són els arquitectes Nicola Baldassarre, Salvatore Dentamaro, Francesco Di Salvo i Ilyass Erraklaouy.

Fins dimarts 12 encara es poden visitar les instal·lacions que formen part d’esta edició d’A Cel Obert. A més dels Reials Col·legis, també es poden trobar al Museu de Tortosa, al pati de l’Escola d’Idiomes, al palau episcopal, al convent de la Puríssima, a l’Escola d’Art, al pati de la Immaculada de Jesús i al passatge Franquet.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies