HomeEsportsLa jugadora de Benissanet, Núria Llop no va poder debutar amb victòria...

La jugadora de Benissanet, Núria Llop no va poder debutar amb victòria en el CF Girona

ESPORTS // Núria Llop va debutar al grup tercer de la Primera Catalana de futbol femení el passat cap de setmana, amb el seu nou equip del Girona, al que ha arribat procedent de l’Oviedo i va fer l’únic gol del seu equip.

La jugadora benissanetana no va poder celebrar la victòria del seu equip, en l’estrena després de l’ascens de categoria, al sortir derrotat per 2-1 del camp del CF Igualada.

El conjunt d’Anoia va aprofitar dos errades de la defensa gironina per avançar-se amb dos gols al marcador. Una jugada a pilota aturada al minut 45, va permetre a Núria Llop, reduir diferències i marxar al descans amb opcions de puntuar, però a la segona part, ja no se’n van produir més alteracions al marcador.