HomePolíticaLa Junta Electoral desestima, per segona vegada, la denúncia presentada per Xavier...

La Junta Electoral desestima, per segona vegada, la denúncia presentada per Xavier Faura contra Meritxell Roigé

La Junta Electoral Provincial ha desestimat la denúncia presentada el passat 19 d’abril per Esquerra Republicana i Xavier Faura contra l’alcaldessa Meritxell Roigé per utilitzar el correu personal convidant a un acte de Junts per Tortosa.

Segons expliquen des de Junts per Tortosa en un comunicat de premsa, Roigé n’ha estat notificada aquest mateix matí, en una interlocutòria que afirma que la invitació es va fer “des d’una adreça personal de la sra. Roigé”, que no és “el mail institucional ni oficial de l’Ajuntament de Tortosa“. Així mateix la JEP també afirma que “que la direcció del mail fos facilitada en el seu dia per l’Ajuntament de Tortosa a l’ara candidata no implica que els mails que s’enviïn des de la mateixa siguin institucionals ni de l’ajuntament sinó exclusivament personals de la titular que els envia“. La interlocutòria acaba afirmant que el mail enviat no contravé l’art. 50 de la LOREG ni els acords de la JEC i per tant procedeix a desestimar el recurs interposat per ERC.

Des de Junts per Tortosa “insistim a la resta de partits que concorren a les eleccions que deixin de voler crear polèmiques no fonamentades, que només persegueixen embrutar la campanya, amb difamacions i falses acusacions, i d’aquesta manera evitar que es parli d’allò que realment interessa a la ciutadania de Tortosa: els projectes que proposem per desenvolupar a la ciutat durant els propers anys. En el cas de Junts per Tortosa, més de 200 propostes. L’interès d’algunes formacions per atiar polèmiques que no són certes amaga una manca evident de projecte polític i denota que, per a ells, tot s’hi val per arribar a l’alcaldia. Junts per Tortosa seguirem fent la campanya en positiu, i convidem la resta de formacions a parlar de Tortosa i no continuar embrutant la campanya“.

Resolució_JEP

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies