HomePolíticaLa Junta General de l’Hospital Comarcal nomena el doctor Ismael Piñas com...

La Junta General de l’Hospital Comarcal nomena el doctor Ismael Piñas com a conseller independent del Consell d’Administració

La Junta General de l’Hospital Comarcal d’Amposta, reunida dilluns 30 d’octubre, va aprovar per unanimitat el nomenament del metge Ismael Piñas com a conseller independent d’este organisme.

Piñas, que ja està jubilat i s’incorpora al Consell per als pròxims quatre anys –coincidint amb el mandat municipal- tindrà les funcions d’assessorar i acompanyar a la resta de consellers/es en la presa de decisions; incrementar la representativitat d’aquesta societat; ampliar els punts de vista de la mateixa; així com, elevar la disposició i la capacitat del Consell d’Administració i de l’Hospital per a desenvolupar amb diligència i eficiència la funció de supervisió, sens perjudici dels deures atribuïts per la Llei de Societats de Capital.

El càrrec, que no té cap mena de remuneració econòmica, sí que contempla que el conseller independent tindrà el dret de vot com la resta de consellers i conselleres. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha posat en valor que la voluntat de l’equip de govern és “optimitzar al màxim els serveis de l’Hospital escoltant tothom qui ens puga ajudar a millorar el servei” i per això, “incorporant una persona de reconegut prestigi com el doctor Piñas és una garantia que hi haurà aportacions molt positives per al funcionament de l’Hospital”.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialitzat en Medicina Interna i en Ginecologia i Obstetrícia, Piñas compta amb una llarga trajectòria i experiència laboral. Piñas també ha estat director territorial de Salut i director territorial d’Acció Social i Ciutadania.

Actualment, formen part del Consell d’Administració de l’Hospital l’alcalde, Adam Tomàs, que n’és el president, i els càrrecs electes Núria Marco, Ramon Nadal, Núria Ferré i Tomàs Bertomeu, d’ERC; Manel Ferré i Gemma Cid, de Junts per Amposta, i German Ciscar, de Som Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 43

Últimes notícies