HomeSense categoriaLa llar d’infants Patufets de Roquetes es traspassa i reobre amb un...

La llar d’infants Patufets de Roquetes es traspassa i reobre amb un campus d’estiu per a infants fins als 8 anys

TERRES DE L’EBRE // La històrica llar d’infants ‘Patufets’ de Roquetes continuarà endavant amb la marca que compta amb una trajectòria de 40 anys a l’esquena, però apostant per un nou projecte educatiu. L’endemà de tancar-se l’edició del Setmanari L’Ebre de la setmana passada es va fer oficial el traspàs de la guarderia, que inicialment tancava les portes, després que Anna Pizarro, la gestora dels últims quatre anys del centre, decidís abaixar les persianes. Ara, però, serà Ester Royo qui encapçalarà este nou projecte educatiu que té l’objectiu de treballar noves metodologies actives per als xiquets i xiquetes amb jocs naturals, i que s’estrenarà amb el Campus d’estiu Patufets, al qual ja es poden fer les inscripcions, i que comença el pròxim 15 de juny i acabarà el 7 de setembre.

El campus acollirà des d’infants menors d’un any fins a 8 anys, i es faran tallers de cuina, d’esports, experiments, jocs d’aigua, treballs manuals i també reforç escolar. Segons indica la nova directora, estos dies “estem reformant el local per renovar-lo i fer-lo més modern”, però de cara a l’inici del campus d’estiu estaran preparats i ja compten amb algunes famílies interessades. Les places són limitades i es faran grups reduïts. Les famílies podran decidir si inscriure els seus fills i filles al campus en dies solts, quinzenalment o tot el mes. El Centre de Suport Familiar Patufets de Roquetes també ha obert les inscripcions per a les matrícules de cara al curs escolar 2020-2021 per a infants de 0 a 3 anys. 

Este nou projecte començarà amb uns protocols i unes mesures a seguir molt estrictes. “Hem comprat un termòmetre digital per prendre la temperatura als infants a l’entrada al centre i també durant el dia, hem establert una zona del vestíbul perquè deixen les sabates que fan servir al carrer i accedisquen al recinte amb mitjons, així com netejarem el centre dos cops al dia, i les treballadores, que de moment estaré jo, però tinc previst que comence una altra noia, anirem en mascareta”, explica Royo.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 60

Últimes notícies