HomeSense categoriaLa Mancomunitat Tortosa-Roquetes instal·la una senyalització Turística a la carretera d'accés al...

La Mancomunitat Tortosa-Roquetes instal·la una senyalització Turística a la carretera d’accés al cim de Caro.

El president de la Mancomunitat Tortosa-Roquetes i alcalde de Roquetes, Paco Gas i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, han presentat conjuntament la nova senyalització turística que s’ha començat a instal·lar a la carretera d’accés al cim de Caro.

L’actuació consta d’un total de 18 senyals col·locades des de l’inici de la carretera a la falda del port, al barranc del Farrubio, on s’ha instal·lat el senyal de Km 0 i un panell informatiu amb el plànol del recorregut de la carretera i seu el perfil on es mostra el percentatge de desnivell, que en algun dels trams, concretament al Km 11, arriba fins a l’11,2%.

A cada quilòmetre s’hi trobarà una placa on es mostra la distància recorreguda, l’altitud, el perfil del desnivell i el seu percentatge mitjà acumulat, acompanyat pels escuts dels dos ajuntaments. El darrer senyal es troba al punt d’arribada al cim de Caro, al Km 13,8 a una altitud de 1.440 metres, juntament també amb un altre panell informatiu amb el plànol del recorregut de la carretera i el seu perfil. Els senyals estan col·locats en uns pals de fusta que s’han situat a la vora de la carretera.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que” aquesta actuació de la Mancomunitat suposa un impuls al nostre patrimoni natural, com és el Parc Natural que comparteixen els dos municipis, i una millora per potenciar el turisme i també l’activitat del ciclisme”.

Per la seva part l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha ressaltat que “el motiu de la creació de la Mancomunitat Tortosa-Roquetes és poder realitzar conjuntament els dos municipis, projectes com aquest, que té l’objectiu de dinamitzar encara més les activitats esportives o lúdiques a la carretera d’accés al cim de Caro, que fins avui no estava senyalitzada”.

Gas també ha destacat “el gran nombre de ciclistes que vénen d’arreu de l’Estat per entrenar-se en aquest massís, atrets per la seva climatologia i per les seves fortes pendents, que ara ja comptaran amb una senyalització que res haurà d’envejar a la dels millors cims”.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

88 + = 91

Últimes notícies