HomeSense categoriaLa mobilitat sostenible a l'espai de l'estalvi

La mobilitat sostenible a l’espai de l’estalvi

TERRES DE L’EBRE // És un element clau per transformar el sector del transport i promoure l’estalvi d’emissions. Entre tots podem contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem i del nostre entorn mediambiental amb petites decisions que tenen un impacte significatiu. Abans de viatjar, i sempre que es puga, podem prioritzar:

  • Anar a peu o en bicicleta per a trajectes curts

 

  • Fer ús del transport públic

 

  • Compartir els trajectes en cas de fer ús de vehicles privats

El vehicle elèctric 

Un pas més en el compromís per a la reducció d’emissions és fer ús del vehicle elèctric per reduir de manera directa les emissions d’efecte hivernacle i contribuir a una mobilitat més eficient i sostenible.

Endesa treballa en la instal·lació de punts de recàrrega per tal de crear una xarxa extensa en distàncies iguals o inferiors a 100 km i que cada vegada siguen més ràpids. Cada vegada es desenvolupen bateries amb major capacitat d’emmagatzematge, més eficients, més petites i més lleugeres que permeten reduir els costos associats al vehicle elèctric i amplien la seua autonomia.

El cotxe elèctric dins la llar 

Un punt de recàrrega domèstic no requereix grans instal·lacions. El consum d’un cotxe és similar al d’una nevera i un congelador (al voltant dels 2.000 kWh/any) i es pot gestionar de manera que es carregue de nit i es faça servir de dia.

La bateria del cotxe elèctric també és capaç de subministrar energia a una llar o a un equip elèctric o gràcies als dispositius de càrrega bidireccionals anomenat V2G).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies