HomeSocietatLa nova entrega de Sols Guia Repsol 2022 reconeix tres restaurants ebrencs

La nova entrega de Sols Guia Repsol 2022 reconeix tres restaurants ebrencs

El passat dilluns, 28 de febrer va tindre lloc una nova gala de la prestigiosa Guia Repsol, en la qual es va fer entrega dels nous Sols Repsol, que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país.

El mestre de cerimònies, Carlos Latre, ha sigut l’encarregat de presentar el nou lliurament de Sols Guia Repsol 2022 al Teatre Victòria Eugenia de Sant Sebastià, en la qual s’ha celebrat el renaixement que es viu a les cuines després de dos anys de pandèmia, com ha destacat María Ritter, directora de la Guia.

El Lliurament de Sols Guia Repsol es convertix cada any en un moment molt especial per al sector de la gastronomia de l’Estat Espanyol, que s’unix per a celebrar l’arribada de nous Sols a esta guia de referència.

‘Arriba el plat fort’, ha estat el lema amb el qual Guia Repsol ha presentat els seus nous 97 Sols en 2022.

 

Reconeixements ebrencs

El Restaurant Les Moles d’Ulldecona ha consolidat per tercer any consecutiu els dos Sols Repsol; el restaurant Villa Retiro, de Xerta, ha revalidat el seu Sol Repsol, que manté des del 2015. Esta vegada ha rebut, per primer cop, la distinció d’un Sol Repsol el restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona, i s’ha afegit, així, a la llista de guardonats de la Guia Repsol 2022.

Vicent Guimerà, tercera generació de cuiners, exponent dels moviments slow food i km0, i ben conegut per la seua devoció per la galera, és des de 2004 el responsable de l’Antic Molí. Hi oferix un extens menú de degustació en què tot està fet per artesans, tant el contingut com el continent, una vaixella concebuda per ebrencs; així troba plena justificació l’anunciada aposta per l’artesania, sostenibilitat i naturalesa en una masia, l’oferta de la qual inclou menú vegà i una carta de vins que també prioritza el territori.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 56

Últimes notícies