HomeCulturaLa nova oferta formativa de l’Escola per l’Art i la Cultura de...

La nova oferta formativa de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa per al primer trimestre del 2023 s’obre a nous públics

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació ja té a punt l’oferta formativa que es podrà cursar a Tortosa durant el primer trimestre del 2023. La fotografia, la gastronomia i els nous llenguatges artístics centren els nous cursos monogràfics especialitzats que s’han programat. La inscripció ja és oberta i es pot formalitzar a través de la pàgina web del centre www.dipta.cat/eac, on s’aniran afegint la resta de formacions que s’oferiran a totes les comarques de la demarcació de Tarragona.

Aprendre a fer motlles d’alginat, iniciar-se en l’estilisme per a la fotografia gastronòmica, descobrir la fotografia d’autor o aprendre sobre producció direcció i edició de vídeos són algunes de les propostes formatives que s’hi poden trobar. Són formacions especialitzades que s’han programat amb la voluntat d’apropar l’Escola per l’Art i la Cultura a sectors professionals específics com és el cas de la gastronomia i a atraure un públic més jove interessat en els nous llenguatges artístics. A més, incorpora una altra novetat com l’activitat formativa ‘Divendres al natural’, que inclou diverses propostes de modelat i dibuix de model en directe.

Tots ells són cursos de curta durada impartits per professionals del món de l’art i la cultura externs al centre educatiu i que completen la programació estable que l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa ofereix al llarg del curs i que abasta tres àmbits artístics: la ceràmica, el dibuix, la pintura i la restauració. En aquest sentit, l’any que ve s’estrena un nou taller de gravat.

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona és un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, el projecte recull l’essència de l’Escola d’Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l’oferta formativa i a intensificar l’activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. L’objectiu és obrir la porta a nous coneixements i promoure la dinamització del sector artístic i cultural, fortament afectat els darrers mesos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 6

Últimes notícies