HomeEsportsFutbolLa pegada del Roquetenc li permet sumar la primera victòria a costa...

La pegada del Roquetenc li permet sumar la primera victòria a costa d’un irregular Godall

Primera victòria del Roquetenc davant un Godall que va oferir una imatge molt diferent de la que havia ofert al municipal de Móra d’Ebre la setmana passada.

La feblesa defensiva visitant la va saber aprofitar el conjunt de Carlos Gilabert per a situar-se amb dos gols d’avantatge al primer temps. A la represa, la reacció local els va dur a tenir l’opció d’empatar el duel amb un penal que Josué s’encarregava de neutralitzar amb una aturada determinant al primer temps. A la represa, va millorar el joc del Godall fruït d’un retoc tàctic introduït al descans i arribava el gol que els permetia enganxar-se al partit. Després de tres ocasions consecutives on l’empat va estar prop, un nou error defensiu els costava la sentència roquetenca.

Acció entre el FC Godall i el CD Roquetenc de diumenge passat. Foto: CD Roquetenc

Sala de premsa:

Juanjo Agustín, tècnic local, reconeixia que “a la primera meitat no hem sabut adaptar-nos al joc d’ells tot i jugar a casa. Amb un joc bastant directe ens han superat i crec que el punt més fort que tenim nosaltres, que és la línia defensiva, no ha estat a l’altura de les circumstàncies. Amb dixat rebre als davanters i hem concedit moltes segones jugades i ho han sabut aprofitar. A la represa fruït de retoc tàctic que vam introduïr millorava el joc nostre i aconseguiem entrar al partit amb l’1-2 i teniem ocasions per arribar a igualar el partit. En una nova concessió defensiva nostra va arribar el tercer gol que ja finiquitava qualsevol opció d’arribar a empatar” reblava Agustín.

Per la seva part Miquel Àngel Campos, cap de premsa del conjunt roig-i-groc, ens apuntava que “després d’una concessió defensiva nostra en el primer minut de joc i la rèplica de la nostra davantera als deu minuts, el nostre equip es mostrava superior i en una bona rematada des del punt de penal a la mitja volta de Joel Roig ens donava el premi merescut. Una superioritat que amb la rematada creuada de Quim des del lateral de l’àrea ens permetia ampliar la renda. Semblava que el partit se’ns ficava de cara, però arran de un tram final del primer període on els godallencs van apretar fort tenien una immillorable ocasió per a retallar distàncies però Josué estava providencial aturant el llençament de Callarisa. A la segona meitat, el Godall sortia en molta empenta i tancava al nostre equip dins a la seua pròpia ara fins arribar el gol que escurçava el marcador quan Aitor des del punt de penal mossegat incremenatava la pressió dels godallencs. Tot i així amb una rematada de Joel Roig des de la frontal de l’àrea aprofitant que el porter estava mal col·locat ens va donar altre cop l’avantatge de dos gols i ens va encaminar el partit tot i un córner directe que s’estavellava al pal i hagúes pogut donar incertesa al tram final. No obstant, vam tenir dos ocasions molt clares al temps de descompte per fer el quart i ampliar l’avantatge” valorava Campos.

La propera jornada:

El duel de la cinquena jornada entre el Roquetenc i el Jesús i Maria, es jugarà a l’estadi municipal de la Unió de l’Aldea tenint en compte que s’han fet els treballs de resembrament a l’estadi municipal de Roquetes i tot i intentar canviar l’ordre de camp no s’ha pogut per unes obres de millora que s’estan realitzant a les instal·lacions de l’Aube. Per tant, el Roquetenc jugarà com a local a l’Aldea en un partit que s’iniciarà a partir de dos quarts de cinc de la tarde amb arbitratge a càrrec del col·legiat ebrenc Aitor Casado. Per la seva banda, el Godall visita a l’Alcanar al municipal de Vinarós diumenge a les 12 del migdia amb arbitratge de l’àrbitre del comitè tècnic de les Terres de l’Ebre, Pau Roig.