HomeSocietatTortosa col·labora a través del projecte Reciclos amb els afectats pel volcà...

Tortosa col·labora a través del projecte Reciclos amb els afectats pel volcà de la Palma i el Banc d’Aliments

Els punts per reciclar envasos es poden destinar a dos projectes col·lectius que tenen com a objectiu ajudar les persones que més ho necessiten. La situació de necessitat que travessen diverses famílies centra a hores d’ara els projectes col·lectius beneficiaris de les aportacions que fa el projecte Reciclos.

Concretament, i en clau territorial, des de fa algunes setmanes està en marxa la recollida de fons per destinar-los al Banc d’Aliments de Tortosa, amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa alimentària.

Reciclos també ha obert una altra línia on poder col·laborar, en l’afectació que està causant l’erupció del volcà de l’illa de la Palma, a les Canàries: en este cas, els recursos es destinaran a Creu Roja perquè puga traçar un pla d’intervenció adequat per a ajudar a les persones que s’han vist desplaçades dels seus habitatges.

Per col·laborar amb estos dos projectes col·lectius es pot fer mitjançant l’aplicació web Reciclos d’Ecoembes.

Les persones usuàries poden escanejar amb els seus mòbils el codi de barres dels envasos de plàstic abans de dipositar-los al contenidor de recollida selectiva, i validar-los escanejant el codi situat a l’exterior del contenidor. Per cada envàs dipositat s’obté un punt, que es pot destinar al projecte col·lectiu o fer-lo servir en algun dels sortejos que ofereix periòdicament l’aplicació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies

-->