HomeSocietatLa pista de gel de Tortosa reobre amb nova ubicació: el parc...

La pista de gel de Tortosa reobre amb nova ubicació: el parc Teodor González

Este divendres, dia 3 de desembre, a les 20.30 h del vespre, s’inaugura la pista de gel de Tortosa, en la seua 7a edició, i este any amb una novetat molt important, el seu canvi d’ubicació a una zona més espaiosa, el parc Teodor González, un lloc que compta amb molts complements extres, com zones de bar i restauració i altres zones infantils.

Després d’un any d’inactivitat a causa de la pandèmia, torna la pista de gel, reestructurada i amb una reubicació que afavorix el compliment de les mesures per a evitar la propagació del virus.

El primer fet rellevant és que es tracta d’una activitat a l’aire lliure, però, a més a més, este any la pista ha augmentat metres i ha passat de 260, que era els que tenia quan estava emplaçada a la plaça de l’Ajuntament, als 300 que tindrà, ara, al parc. És, doncs, un espai molt més ampli i amb més circulació a l’interior, on encara es mantindrà l’aforament, amb més espai per a circular-hi.

“Enguany s’ha volgut provar este nou espai, lligat a la pandèmia. És un emplaçament molt millor, i la resposta per part del públic ha estat molt bona i positiva”, explica l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

Esta pista de gel té per objectiu fomentar que la gent vinga a la ciutat de Tortosa i gaudisca del petit comerç. “Faig una crida a tothom que vulga venir a gaudir de la pista de gel, des dels més menuts fins als més grans: no hi ha límit d’edat. En tot cas, que vinguen a comprar al comerç tortosí este Nadal”, conclou l’alcaldessa.

La presidenta de la Federació de Comerç, Serveis i Hostaleria de Tortosa Més, Maria José Ferré, explica que està molt contenta amb la decisió de la reubicació de la pista de gel, ja que feia temps que ho tenien pensat i, enguany, amb la situació que la covid ha establert, han decidit fer el pas i canviar l’emplaçament a un lloc que, de per si, ja creuen que és molt millor, per les condicions que l’envolten. “Un dels principals motius de la pista de gel és que cada any hi venen molts de xiquets dels col·legis de la zona, i també venen a patinar-hi xiquets en situació de vulnerabilitat, perquè volem que també puguen gaudir d’esta pista de gel”, ha volgut destacar Ferré.

Tot i això, ha volgut acabar el discurs recordant a la ciutadania que encara que la pista es troba en un exterior i molt ben ventilat, la pandèmia encara no ha acabat i es prendran altres mesures de seguretat, com l’ús obligatori de la mascareta i la correcta utilització de gel hidroalcohòlic en entrar i sortir de les instal·lacions.

Joan Iniesta, vicepresident de la federació de Comerç, Servei i Hostaleria de Tortosa Més, ha explicat al públic les mesures que han pres per a pal·liar els efectes de la propagació de la covid, com una entrada i sortida diferenciades, una mesura que no s’havia pres mai, l’augment de l’espai interior, que a causa de les noves característiques de l’espai és possible, i la correcta desinfecció dels patins, un cop usats. “A poc a poc, volem millorar l’afluència de públic i la qualitat del patinatge. Per ara, les estadístiques ens mostren que molta gent, no sols del territori, ve a patinar a Tortosa; per tant, este és un fet positiu per a voler millorar” conclou Iniesta.

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies