HomeSense categoriaLa Policia Local de la Ràpita posa 28 denúncies per incomplir el...

La Policia Local de la Ràpita posa 28 denúncies per incomplir el confinament durant la setmana Santa

La Policia Local de la Ràpita ha finalitzat este matí el dispositiu especial engegat amb motiu de la setmana Santa amb un total de 28 denúncies per l’incompliment de les mesures de confinament decretades per l’estat d’alarma. En el control 24 hores que hi ha situat en l’únic accés que permet l’entrada al municipi, pel carrer Sant Josep, s’han aturat un total de 12.571 vehicles i s’han controlat més de 13.200 persones. Ha estat en este punt on s’han sancionat quatre persones que volien accedir a la seua segona residència, mentre que la resta de denúncies s’han posat per diverses causes a l’interior de la població. 

Entre dijous Sant i el dilluns de Pasqua es van intensificar els controls rutinaris en espais comercials i zones de passeig i esbarjo de la població. Amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil, les tasques de vigilància policial han tingut com a objectiu detectar  els incompliments de les mesures de confinament, i persuadir a la població de fer qualsevol desplaçament innecessari, especialment aquells que ho fan per motius vacacionals. 

En este sentit, la Policia Local ha interceptat al control d’accés a la població a quatre persones que volien anar a la seua segona residència, i, després de posar-los la denúncia, els agents els van fer girar cua. A més, durant este dispositiu especial també s’han comprovat 13 domicilis gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que s’havia detectat un possible trasllat d’ocupants de segona residència. 

“Hem de tenir en compte que el confinament i les mesures de restricció de moviments continuen vigents i les hem de respectar al màxim per controlar l’expansió del coronavirus”, ha reiterat l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, que afegeix que no s’ha de cedir en els esforços individuals de confinament, distància social i higiene, malgrat que este dimarts bona part de la població haja retornat als seus llocs de treball. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 7

Últimes notícies